coaching

At hyre en coach gør du, når du har et positivt ønske om en fremadrettet ændring i dit liv og måske sidder fast, har fået skyklapper på og ikke kan komme videre på egen hånd. Dette kan være på personligt plan, karrieremæssigt, familiemæssigt – eller noget helt fjerde, at du gerne vil coaches.

Du har allerede det, der skal til – jeg har ikke svarene – men via relevante udfordrende spørgsmål, som sætter dine refleksioner i gang, når du frem til der, hvor du kan definere, hvor du vil være – og ikke mindst, hvordan du kommer derhen.

Jeg har en holistisk tilgang til din situation. I min optik har vi ikke et arbejdsliv og et privatliv. Vi har 1 liv uanset, hvor din udfordring tager sit afsæt.

Coaching er en metode, rettet mod nutidige og fremtidige livsrejser. Coaching sammensætter det bedste fra psykologiens verden med menneskekundskab og forretningsforståelse og tilbyder dig en effektiv vej til at lære dig selv bedre at kende og til få andre til at se det. Du har allerede det fulde potentiale – du er allerede god nok – få det frem, vis og brug dine styrker i alt, hvad du gør.

Sessions foregår indendørs som udendørs på en lokation, som passer dig.

"der findes ingen god vind for dem, der ikke ved hvor de vil hen" - K. Blixen