Yoga

Jeg er uddannet Yogalærer fra Yogaskolen i Helsingør (2012) og har selv været aktiv på yogamåtten siden 2001.

Stilarten er Hatha med lidt vinyasa/flow på – og jeg underviser på dansk. Jeg kan godt overtales til at gøre det på engelsk til fx en event.

Jeg underviser primært hos virksomheder, som ønsker at give netop yoga som et fast tilbud til deres medarbejdere – eller i virksomheder, som kortere forløb, for at gøre lidt ekstra i en periode. Jeg har også klienter, som helst vil have enetimer, så det kan også lade sig gøre.

Alle kan være med – min undervisningsform er meget inkluderende og hensyntagende – og det kræver ingen forudsætninger at gå hos mig.

Min eget forløb er evigt under udvikling og jeg søger stadig inspiration og fornyelse hvert år på forskellige workshops og i mine årlige rejser til Indien og jeg gør dagligt et eller andet, som bringer mig i kontakt med mig selv – enten på yogamåtten, i en meditation eller åndedrætsøvelse.

Vi er alle forskellige steder på vores rejse – og jeg møder dig dér, hvor du er.

Efter yogatimen er slut og du kommer ud i hverdagen igen, kan det være svært at finde de små pauser i hverdagen. Jeg har derfor udviklet StilleStund, som er en app, som hjælper dig på vej til at fastholde den ro og det overskud, du får i en yogatime.

"today's pose is today's pose"